Pehea e mālama ai i kāu pulupulu niho mai Bacteria?

Hiki i ka pulumu niho haumia ke hoʻi hou i nā maʻi i hopena i nā maʻi periodontal

Inā like ʻoe me ka hapa nui o ka poʻe, mālama paha ʻoe i kāu pulupulu niho i loko o ke kīʻaha a i ʻole ka pulupulu niho ma ka ʻaoʻao o ka lua i loko o kou lumipaku, akā ʻo ia ka wahi maikaʻi loa e waiho ai?

1669886492282

China Eco-Friendly Toothbrush Custom Toothbrush hale hana a me na mea hana |Chenjie (puretoothbrush.com)

He mea koʻikoʻi ka palaki niho no ka hoʻomaʻemaʻe waha, ua hōʻike ʻia nā pulupulu niho he kumu no ka ulu ʻana o ka microbial, paʻa a hoʻololi.

E noʻonoʻo i nā germs a pau i loko o kou lumi lumi, a e noʻonoʻo i ka maʻalahi hiki iā lākou ke komo i kāu pulupulu.Ma ka hahai ʻana i nā ʻanuʻu kūpono i ka mālama ʻana i kāu pulumu niho, hiki iā ʻoe ke mālama i ka maʻi bacteria a maʻemaʻe kou waha.

Loaʻa ka bacteria a me nā microbes i nā pulumu niho mai : Ka waha waha o ka mea hoʻohana.Ka honua pulu o ka pulumu niho.Mai ke kaiapuni kahi i mālama ʻia ai nā pulumu niho.Hoʻopaʻa ʻia i loko o kahi uhi plastik, mālama ʻia i loko o ka palaki like ʻole, mālama ʻia ma kahi kokoke i ka lua.

1669886512778

Ma hope o ka pau ʻana o ka palaki ʻana i kou mau niho, mākaukau paha ʻoe e kuha a e hele, akā e hoʻomaopopo ʻoe e lawe mua ana ʻoe i ka manawa e holoi pono ai i kāu pulumu.E holoi ana kēia i nā ʻōpala a me nā mea niho niho.

Ke noʻonoʻo ʻoe i kahi e waiho ai i kāu pulupulu niho, e hoʻāʻo e hāʻawi i kahi wahi mai ka lua.Pono e waiho ʻia ma kahi o ʻekolu kapuaʻi ka lōʻihi, a pono ʻoe e hoʻāʻo a pale i kāu pulupulu niho mai hoʻopā i nā pulu ʻē aʻe.

1669886526895

ʻAʻole pono ʻoe e mālama i kāu pulupulu i loko o kahi pahu paʻa a paʻa paha, no ka mea, makemake ka bacteria i ka makū a e ulu aʻe i kēia kaiapuni.Akā, e kau i ka pulumu i loko o ke kīʻaha a i ʻole ka paʻa i kahi kūlana kūpono e hōʻoia i ka maloʻo loa.E hōʻalo i ka waiho ʻana i loko o kahi pahu pahu a i ʻole ke keʻena.

Inā manaʻo ʻoe ua haumia kou pulupulu niho - a i ʻole ʻekolu mahina mai kāu pulumu hou hope loa - ʻo ia ka manawa e hoʻololi ai i kāu pulumu i loaʻa i kahi mea hou.Inā ʻike ʻoe i nā bristles fraying a i ʻole nā ​​​​poino ʻē aʻe ma mua o ka pau ʻana o kāu manawa ʻekolu mahina, e hele i mua a hoʻololi iā ia ma mua.

1669886544237

Pono ka waha maikaʻi i kahi pulupulu niho maʻemaʻe a maʻemaʻe, a ma ka lawe ʻana i ka manawa e hōʻoia i ka mālama pono ʻana i kāu niho, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kou mau niho e like me ka hiki.

1669886568231

China Professional Teeth Whitening Sensitive Toothbrush hale hana a me na mea hana |Chenjie (puretoothbrush.com)

 Hōʻano hou ʻia ka Vedio:https://youtube.com/shorts/QxKbhVBs_ys?feature=share


Ka manawa hoʻouna: Dec-01-2022