Pehea e hoʻohana ai i nā papa Plaque?

Hiki ke ʻano paʻa ka huahana hōʻike e like me ka hōʻike ʻana i nā papa a i ʻole ke ʻano wai e like me ka hoʻonā hōʻike.He aha ia?He ʻano waihoʻoluʻu niho no ka manawa lōʻihi e hōʻike ana iā ʻoe i kahi e kūkulu ʻia ai ka plaque ma kou mau niho.ʻO ka maʻamau he papa ʻulaʻula ʻulaʻula a i ʻole ka hopena inā he papa āu e nahu ai i loko o kou waha.

pulumu niho makua     

https://www.puretoothbrush.com/dental-care-products-soft-bristle-toothbrush-product/

Inā ʻo ia ka wai a laila hoʻopili ʻoe i kou mau niho me kahi pulupulu mini a i ʻole Q-tip.Ke nahu ʻoe iā lākou a ʻōniu me kou kohu, pili ka wai i ka biofilm ʻeleʻele ma kou enamel.No laila, hoʻohana mākou i kekahi manawa ma ke keʻena niho e kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā hana hoʻomaʻemaʻe waha ma o ka maʻalahi o ka poʻe maʻi e ʻike i kahi a lākou e nalo ai i ka wā e palaki ai lākou, a i ʻole e kūʻai kekahi poʻe i nā papa hōʻike e hoʻohana ai i ka home me kā lākou mau keiki a i ʻole ma luna o lākou iho. .

puluni niho keiki

https://www.puretoothbrush.com/cleaning-toothbrush-kids-toothbrush-product/

No laila, pehea e hoʻohana pono ai iā lākou ma ka home?Hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia e palaki mua i kou mau niho no ʻelua mau minuke.Ke hoʻomaʻemaʻe ʻoe i ka ʻāʻī a me nā ʻili niho a pau, a laila, e kuha i waho i nā mea niho niho i koe.A laila, i ka wā e holo ai ʻoe ma waena o kou mau niho a pau a holoi a hope loa hiki iā ʻoe ke kau i hoʻokahi papa hōʻike i loko o kou waha a nahu ʻoe iā ia, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kou alelo e kōkua i ka holoi ʻana i kou kohu a me ka wai e hōʻike ana ma luna o kou mau luna a pau. nā niho haʻahaʻa, a laila, e kuha i ke koena o ka waihoʻoluʻu e hōʻike ana i loko o ka paila me ka wai e holoi ana.

pulupulu      

https://www.puretoothbrush.com/dental-floss-mint-floss-oral-care-product/

Wikiwiki wiki: https://youtube.com/shorts/REvnEhaYjjI?si=pqU93FIzhtPT9IGP


Ka manawa hoʻouna: Jan-05-2024