ʻO ka Floss niho waxed a me ka waxed ʻole, ʻo ia ka mea maikaʻi loa

Waxed a unwaxed dental floss, ʻO wai ka mea maikaʻi loa? Ke hoʻohana nei ʻoe i ka floss niho i kēlā me kēia lā a hoʻohana pololei ʻoe.ʻAʻole mālama kāu kauka niho niho inā he waxed a ʻaʻole ia.ʻO ke kumu, ke hoʻohana nei ʻoe iā ia a ke hoʻohana pono nei ʻoe.

kaula niho

https://www.puretoothbrush.com/oral-care-products-dental-floss-mint-floss-product/

ʻOi aku ka maʻalahi o ka paheʻe ʻana i lalo i loko o nā wahi paʻa.No laila, inā loaʻa iā ʻoe ka floss fray a haki paha, ʻo ia ka unwax.No ka mea, ʻoi aku ka ikaika o ka waxed.Ua kūʻai ʻia aku.ʻOi aku ka liʻiliʻi ma mua o ka floss waxed.ʻAʻole maikaʻi ʻo Wax floss.I kekahi manawa, hiki iā ia ke hamo i ka wax ma kou mau niho a i ʻole nā ​​mea hana orthodontic e like me nā braces paʻa mau a me nā mea ʻē aʻe. ʻo ia, akā pono e haʻi ʻia.   

pulu niho wax

https://www.puretoothbrush.com/dental-floss-mint-floss-oral-care-product/

ʻO ka moʻolelo floss ʻole.Hāʻawi maʻamau ia i ka hoʻopaʻa ʻana i nā niho a me nā wahi paʻa a ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe koena wax ʻino e kūkulu ʻia ke hoʻohana ʻoe ia unwax floss cons.Hiki ke ʻoki maʻalahi kēia ʻano floss a i kekahi manawa hiki ke haki i nā wahi ʻoi aku ka paʻakikī a kūʻē i nā ʻaoʻao o nā hoʻopiha niho kahiko a i ʻole nā ​​lei aliʻi.

No laila, maikaʻi a maikaʻi ʻole i nā mea āpau.

Wikiō wiki: https://youtube.com/shorts/vdzRBnztUhs?si=gEPXhJotsZZxIBip


Ka manawa hoʻouna: Nov-24-2023