No ke aha ʻoe e palaki ai i kou niho ma mua o ka moe?

No ke aha e holoi ai i kou niho i ka pō?ʻO ke kumu koʻikoʻi ka palaki ʻana i ka pō ma mua o ka moe ʻana no ka mea makemake ka bacteria e kau i loko o kou waha a makemake lākou e hoʻonui i kou waha ke hiamoe ʻoe.

Pahū niho makua             

https://www.puretoothbrush.com/adult-toothbrush-family-set-toothbrush-product/

ʻO ka ʻoiaʻiʻo i ka wā e hoʻonui ai kēlā hua bacteria i ka pō a pau i loko o kou waha, e noʻonoʻo e pili ana i nā meaʻai a pau āu i ʻai ai i ka lā, hoʻopuka ka bacteria i ka waikawa i ka wā e ʻai ai ʻoe.No laila, ʻo ke koena o nā ʻōpala ma kou mau niho ke ʻae nei i ka nui o nā hua waika ma kou enamel i ka pō a pau e ʻai maoli i kou enamel, ʻo ia hoʻi ke alakaʻi i nā lua.

pulumu niho biodegradable oem pulumu niho             

https://www.puretoothbrush.com/biodegradable-toothbrush-oem-toothbrush-product/

no laila, ʻoi aku ka nui o ka meaʻai a ka bacteria e ʻai ai, ʻoi aku ka nui o ka manawa o kēlā mau waikawa e hoʻoulu ai i nā lua e koi ai i ka hoʻopiha a i ʻole ke alakaʻi i nā aʻa aʻa, a ʻoi aku ka lōʻihi o ka noho ʻana o ke kiʻi ʻoniʻoni o ka plaque ma kou mau niho, ʻoi aku ka nui o ka huli ʻana o kēlā plaque. i loko o Tartar a alakaʻi i ka maʻi ʻāʻī.

No laila, e hoʻomanaʻo i ka holo wikiwiki ʻana ma mua o ka moe ʻana he hana koʻikoʻi ia e mālama pono i kou mau niho.Mai ʻae i kēlā mau bacteria sneaky back e pōʻino ma ka pāʻina ʻana i kou waha i ka pō a pau.

non-slip silicone handle toothbrush no nā keiki     

https://www.puretoothbrush.com/non-slip-silicone-handle-toothbrush-for-kids-product/

Wikiō wiki: https://youtu.be/hSqTwCODqwU


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-13-2023